Recenzije

8,5
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
8,7
Udobnost
8,3
Lokacija objekta
8,2
Sadržaji
8,1
Osoblje
8,7
Omjer cijene i kvalitete
8,7

Recenzije

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mladen
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    28. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Samardzic
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. kolovoza 2017.

    Hotel u mirnom romantičnom okruženju

    Iznenadilo me mjesto u kojem se hotel nalazi. Mjesto je jako mirno i predivno, a pogled s prozora pada na dvorac koji se nalazi na susjednom brdašcu. Hotel se nalazi 4-5 minuta od autoceste s koje se lako dođe do hotela, a isto tako se lako i vrati na autocestu za nastavak puta. Hrana u restoranu je super.
    Ivan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    2. siječnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    RUPANER ANA
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    29. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ema
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    15. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Pat
    at

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    18. svibnja 2018.
    Excellent meals, comfortable room, helpful staff. Wonderful location.
    al

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    2. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    17. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    22. rujna 2017.
    Bathroom and pillows
    The soup
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    18. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    cedizzle
    be

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    5. rujna 2017.
    Quiet location, great fir group
    Rikke
    dk

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. kolovoza 2017.

    Scenic and beautiful with friendly staff

    Breakfast
    Breakfast was mediocre but dinner was great and location is beautiful with forest and horses.
    Leszek
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. kolovoza 2017.
    Very good cuisine, very kind weiter
    Walter
    be

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    6. kolovoza 2017.

    Good value for money

    Dead flies in the light fixtures. Entry to the hotel was not hotellish at all... The shower was lousy regarding temperature control. It was ice cold and then flaming hot and then ice cold and flaming hot again...
    The food in the restaurant was very nice and was not expensive at all! The room was ok. The AC did get the temperature under control. Breakfast was good but not great.
    István
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    31. srpnja 2017.

    Nice village hotel in a nice place

    This time there was a strange smell around the back of the hotel to where our room faced so we had to keep the window closed during our whole stay. Close farming works started quite early and made noise that bothered in sleeping.
    The location is picturesque, there is a caste and a little creek nearby. The hotel is about 5 mins drive from the highway.
    Mladen
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    30. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    George
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    29. srpnja 2017.

    Wonderful

    Breakfast could have been better.
    Friendly helpful staffspotlessly clean and the evening meals were delicious.
    George
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. srpnja 2017.
    The breakfast could have been a little better.
    Friendly staff. Fantastic view of the castle.
    Göran
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    24. lipnja 2017.
    The Rural location with the view over the castle is great. Great value for money if You are looking for traquiliity
Učitavanje recenzija