Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,7
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
8,2
Udogodnienia
8,1
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,6
Opinie
    Patryk
    pl
    9,2
    8 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    7,9
    4 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Edward Then
    pl
    7,5
    27 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl
    7,1
    25 września 2017
    śniadania - niewielki wybór posiłków na gorąco.
    Blisko parking
    Magdalena
    pl
    6,2
    7 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Celestyna
    pl
    8,3
    6 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    6,2
    2 września 2017
    Pokój i personel OK, śniadania paskudne i minimalny wybór, restaruacja kiepska.
    pl
    6,7
    29 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    8,3
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam Neumann
    pl
    6,2
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krystyna
    pl
    5,4
    20 sierpnia 2017
    Nie polecam.
    Nocny i poranny smród z pobliskiej świniarni, przeszkadzał w wypoczynku. Bardzo słabe śniadanie i jakość obsługi hotelu. Nie polecam.
    Iwona
    pl
    9,6
    12 sierpnia 2017
    Było Ok
    Jarosław
    pl
    9,2
    10 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    KRZYSZTOF
    pl
    9,6
    5 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl
    7,9
    27 lipca 2017
    Pobyt udany i być może skorzystamy z tego hotelu w przyszłym roku.
    Niestety smród na zewnątrz nie był miły, chyba z kurnika albo obory. Dobrze, że w pokojach była klimatyzacja, więc dało się przespać spokojnie noc.
    Kolacja i śniadanie były ok, personel miły i komunikatywny. Łóżka wygodne. Dobry "przystanek" w podróży na południe Chorwacji, cisza i spokój, poza piejącymi nad ranem kogutami.
    Mariusz
    pl
    9,6
    25 lipca 2017
    Sielsko - anielsko
    Bardzo smaczne jedzonko w hotelowej restauracji. Polecam kalmary z grilla :). Świetna lokalizacja. Wiejski klimat :). Szczególnie do polecenia jako przystanek w drodze pomiędzy Polską a Chorwacją. Stosunek ceny do warunków bardzo dobry. Szczerze polecam.
    WALDEMAR
    pl
    8,8
    27 czerwca 2017
    Idealne miejsce na nocleg w podróży nad morze i nie tylko
    Super dojazd z autostrady, mila obsluga w hotelu i w restauracji,
    Marcin
    pl
    8,3
    17 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej
    pl
    8,3
    22 października 2016
    Bardzo czysto, wszystko nowe i pachnące świeżością. Bardzo miły personel. Polecam jako nocleg tranzytowy. Fajna restauracja z bardzo dobrymi daniami. I choć do Adriatyku jeszcze kilkaset kilometrów to już można było pokosztować jego owoców.
    Gabriela
    pl
    7,9
    17 września 2016
    Jeśli chodzi o śniadania, to nie ma zbyt dużego wyboru, a kawa jest niestety paskudna!
    Bardzo dobra lokalizacja, blisko od autostrady.
Ładowanie opinii